Massages 'De Dromenvanger Oostkamp'

 

Sint-Pietersplein 25 / Jan Breidelstraat 10 in Oostkamp

Nathalie Meuleman

GSM 0498 / 540 925 - yogadedromenvanger@gmail.com

ANTI-STRESSMASSAGE (OP KLEDIJ)

Herbron jezelf en treedt binnen in de wondere wereld van massage.

Anti-stressmassage: Dit is een massage op maat van de klant.

Na een intakegesprek waar we een beeld krijgen van de klachten (vermoeidheid, rugpijn, darmklachten, stress, verdriet, …) kunnen we aan de slag om het lichaam terug op het juiste energieniveau te brengen en te helen.

Met een mix van Thai Yoga Massage en Shiatsu brengen we het lichaam in een staat van diepe ontspanning.

Thaise Yoga Massage is een mix tussen Indiase geneeswijze (Ayurveda), yoga en Chinese acupunctuur. Een mix die al meer dan 2500 jaar oud is. Shiatsu leunt daarbij aan en is een vorm van drukpuntmassage. Beiden smelten heel mooi samen. Het is een massage waarbij je met losse kledij op een futon (zachte matras op de vloer) ligt en er met handen en voeten druk wordt uitgeoefend op de energiebanen van het lichaam. De combinatie van strekkingen en acupressuur zorgt ervoor dat je energie terug vrij kan stromen en blokkades opgeheven worden waardoor je het gevoel van gelukzaligheid ervaart!

Praktisch: draag loszittende kledij (broek + t-shirt), kousen

Prijs: 1 uur: 50 euro / 1u30: 70 euro

 

MASSAGE ‘DE DROMENVANGER’

Deze massage is het neusje van de zalm en trakeert jou en je lichaam & geest op een 60’ durende anti-stressmassage op kledij of met warme olie en 30’ durende Reikisessie.

Het mooiste cadeau dat je kunt geven of ontvangen!

Prijs: 1u30: 70 euro

 

LICHAAMSMASSAGE MET WARME OLIE

Stevige handen die alle stress uit je lichaam kneden... warme olie die voor directe ontstpanning van de huid zorgt... het is een heerlijke full bodymassage. Het samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor je je als herboren voelt.

Praktisch: in lingerie

Prijs: 1 uur: 55 euro / 1u30: 75 euro

 

VOET- & ONDERBEENMASSAGE

Je voetzolen staan in verbinding met je hele lichaam. Al je vitale organen staan er, via meridianen, mee in contact. De ogen zijn de spiegel van de ziel... de voeten die van het lichaam. Jouw voeten dragen je door het leven! Vergeet ze niet af en toe eens flink te verwennen. Deze massage is zeer revitaliserend en ontspannend. Je voelt de sensatie tot in het topje van je hoofd.

Prijs: 1 uur: 45 euro

 

VOETMASSAGE DELUXE

Zittend op een stoel, met je voeten in een badje met magnesium of modder, geniet je gedurende 20' van een Indiase hoofdmassage die alle spanning in je hoofd, nek, schouders en bovenrug wegneemt. Nadien geniet je in de relaxzetel van een uur pure verwennerij voor je voeten en onderbenen. Na anderhalf uur loop je op wolkjes.

Prijs: 1u20: 60 euro

 

 

CADEAUBON !

Altijd een geliefd cadeau en een blij gezicht!

De cadeaubon kan opgestuurd worden.